Ga naar content

De Ruys Groep biedt een maatwerkpakket aan aanrijdbeveiliging, om laaddocks, schuifdeuren en andere gevoelige plekken te beschermen tegen aanrijden. De RVS producten zijn duurzaam en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

stootpaal

Stootpalen

Onze met beton gevulde RVS stootpaal kan op elke gewenste maat worden geleverd. In productiehallen en logistieke centra kunnen RVS aanrijdpalen geplaatst worden om gevoelige plekken te beschermen tegen heftrucks en ander rollend materieel. Indien gewenst kan de Ruys Groep ook zorg dragen voor de montage.

Beschermhekken

Onze stalen (RVS) hekken beschermen deuren en poorten tegen aanrijden. De RVS beugels worden geplaatst in de gebieden waar heftrucks een open staande schuifdeur kunnen aanrijden. Natuurlijk worden de RVS hekken op maat gemaakt en kan de Ruys Groep deze desgewenst ook monteren.

Totaalpakket

Als partner van de Ruys Groep kunnen wij een goed advies geven waar onze aanrijdbeveiliging het beste geplaatst kan worden. De juiste aanrijdbeveiliging op de juiste plek helpt om mensen en objecten te beschermen tegen verkeer op het terrein en in hallen.

Neem contact op

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies contact op met RS Maatwerk.
Gert Siekmans, directeur RS Maatwerk