Ga naar content

De Ucrete CS antislipvloer biedt een perfecte combinatie van kracht, kleur én snelheid. De binnen 2 uur belastbare, hygiënische antislipvloer is ideaal als renovatievloer voor de voedingsindustrie. Ucrete vloeren zijn Halal- en HACCP gecertificeerd en voldoen aan de Indoor Air Comfort Gold-norm voor lage emissies. Daarnaast is het vloersysteem reinigbaar volgens dezelfde norm als roestvrij staal. Omdat de zwaar belasten Ucrete CS antslipvloer in meerdere profielen, afwerkingen en kleuren kan worden geleverd, kan aan vele toepassings- en gebruikerseisen worden voldaan. 

Meerdere uitvoeringen
De antslipvloer is in 3 profielen leverbaar: CS10, CS20 en CS30. Deze kunnen elk weer in een dikte van 4, 6 of 9 mm geplaatst worden voldaan. Het vloersysteem is geschikt voor nieuwbouw en vloerrenovatie en kan antistatisch worden uitgevoerd. Ucrete CS heeft volgende slipweerstand: CS10 worden voldaan. Het vloersysteem is geschikt voor nieuwbouw en vloerrenovatie en kan antistatisch worden uitgevoerd. Ucrete CS heeft volgende slipweerstand: CS10 45 - 50 CS20 - 55 CS30 50 - 60. De oppervlakteproefielen bedragen: CS10 R11, CS20 R12 of R13 V4 (afhankelijk van de specificatie) en van de  C30 R13 VB. 

Beperking downtime bij vloerrenovatie

Met dit innovatieve vloersysteem, wordt de downtime bij vloerrenovaties tot een minimum teruggebracht. Na applicatie is de antislipvloer al binnen 2 uur volledig belastbaar. de Ucrete Colour Stable is daarnaast vochttolerant en kan al op 7 dagen oud beton wordem geïnstalleerd waardoor een vloerrenovatie sneller uitgevoerd kan worden. 

Ucrete CS is een kleurvast en esthetisch 
De zwaar belastbare antislipvloer is verkrijgbaar in diverse kleurstabiele lichte tinten en pasteltinten. Het vloersysteem is daarnaast bestand tegen vlekvorming en vergeling en kan in zijdeglans worden afgewerkt. Deze esthetische mogelijkheden gecombineerd met de hoge chemische, thermische en mechanische weerstand, resulteert in een veilige en aantrekkelijke vloer, die tijdens de gehele levensduur niet verkleurt of scheurt. 

 

Ucrete CS gecertificeerd

SR Vloeren is door MBCC Group (nu Sika Group) als eerste applicateur in Nederland Ucrete CS gecertificeerd. Directeur Edwin Slingerland zag direct de meerwaarde van dit innovatieve vloersysteem in. Slingerland: "Als specialist in renovatievloeren is kwaliteit én snelheid onze kracht. Met Ucrete CS kunnen we de downtime fors beperken. Het systeem is namelijk al na 2 uur hard én belastbaar waardoor bedrijfsprocessen minimaal worden gehinderd. Een enorm voordeel voor onze opdrachtgevers in de food, industrie en bedrijfsleven. En deze Ucrete CS certificering garandeert kwaliteit in zowel advies over het vloersysteem als applicatie van deze perfecte combinatie van kracht, kleur en snelheid. En dat biedt opdrachtgevers veel voordelen."

Neem contact op voor vloeroplossingen op maat

Vraag een vlijblijvend adviesgesprek aan of ontvang meer informatie. 
Edwin Slingerland, algemeen directeur SR Vloeren