Ga naar content

U heeft gezocht naar een Ucrete specialist voor uw bedrijfsvloer? Wij zijn de Ruys Groep, al sinds eind jaren 60 actief in het leggen van industrievloeren, waaronder de Ucrete industrievloer. De bedrijfsvloer die we op deze pagina laten zien is de Ucrete industrievloer. Ruys Vloeren is een door de leverancier Sika gecertificeerd applicateur van de Ucrete vloeren.

Ucrete Industrievloer

De Ucrete industrievloer is een chemisch resistente vloer die volledig temperatuurresistent is tot 130°C. De Ucrete vloer is een krachtpatser in zijn soort. De vloer is snel in gebruik te nemen (24 - 48 uur), voegloos, vloeistofdicht en heeft een geringe dikte. De Ucrete industrievloer kan uw bedrijfsvoering vergemakkelijken, immers een goede vloer is het halve werk. In o.a. bakkerijen, de conserven-industrie, wasstraten, zuivelinstrustrie, vleesverwerkende industrie en de farmaceutische & chemische industrie heeft de Ucrete vloer zich bewezen.

Een industrievloer met deze eigenschappen moet natuurlijk door een vloerenspecialist gelegd worden zodat alle eigenschappen tot zijn recht komen. Bij de Ruys Groep beschikken we over deze specialisten! Heeft u een nieuwbouwproject? Dan zullen we alle opties met de klant, de architect of aannemer doornemen. Betreft uw project een renovatie dan zal een Ucrete adviseur langs komen om de huidige staat van uw bedrijfsvloer te beoordelen en vervolgens geeft de vloerenadviseur zijn advies. Hierbij verdiepen we ons in uw situatie om te bepalen welke vloer en welke eigenschappen het beste bij uw wensen en bedrijfsvoering past. 

Een paar zaken die onze Ucrete specialist met u zal doornemen zijn, maximale temperatuurs-resistentie, antislip en het onder afschot leggen van vloeren. De maximale temperatuurresistentie hangt bij Ucrete vloeren namelijk samen met de vloerdikte.

In de tabel hieronder hebben we uiteen gezet welke vloerdikte, welke temperatuur dekt. 

Vloerdikte

Resistentie

4 mm

volledig temperatuurressistent tot 70°C

6 mm

volledig temperatuurressistent tot 80°C en lichte stoomreiniging

9 mm

volledig temperatuurressistent tot 120°C en grondige stoomreiniging

12 mm

volledig temperatuurressistent tot 130°C, af en toe morsen van vloeistof tot 150°C en grondige stoomreiniging.

Ucrete vloer onder afschot

In natte ruimtes worden vloeren vaak onder afschot gelegd, zodat water en vloeistoffen kunnen weglopen naaar de putten en goten. De Ruys Groep legt Ucrete vloeren eventueel in combinatie met een afschotlaag van staalvezel versterkt met speciaal samegesteld beton. Wij garanderen een plasvrije vloer bij een afschotpercentage van minimaal1%. De antislip van het vloeroppervlak is van essentieel belang voor een veilige en efficiente werkomgeving.

Ucrete industrievloeren kunnen in verschillende kleuren geleverd worden. Ook kan de Ruys Groep voor de belijning van de Ucrete industrievloer zorgen.

Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep
Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep
Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep
Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep
Ucrete bedrijfsvloer Ruys Groep

Neem contact op voor vloeroplossingen op maat

Onze Ucrete specialist zal met u de opties voor de juiste antislip van de vloer samen met u aan de hand van monsters en referenties bepalen
Edwin Slingerland, algemeen directeur SR Vloeren