Ga naar content
Vorige Een parel: de 43 jaar oude MARGIA GRANIET vloer
Volgende De invloed van chemicaliën en temperaturen op de vloer

De MARGIA CRETE vloer is een vloer gecombineerd met de sterkte en antislip kwaliteiten van de MARGIA GRANIET vloer en de vochtongevoeligheid, geringe laagdikte en een korte uithardingstijd van een polyurethaan-cement vloer. Daarnaast is de MARGIA CRETE thermisch en chemisch resistent.

Een bedrijfsvloer die aan alle kwaliteitseisen voldoet, is van cruciaal belang in de voedselverwerkende industrie. Hygiëne, voedselveiligheid en antislip zijn essentiële aspecten in deze sectoren. In voedselverwerkende bedrijven werken medewerkers vaak onder vochtige omstandigheden omdat de werkvloer vaak nat is. Om de kans op bedrijfsongevallen als gevolg van een te gladde werkvloer te minimaliseren, is het uitermate belangrijk om te beschikken over een antislipvloer.

''Precies goede blijvende antislip, mooi en toch goed schoon te maken''
Victor Elings, specialist in de verwerking van hoogwaardig rundvlees
In samenwerking met Victor Elings van het gelijknamig vleesbedrijf in Andelst, hebben we een nieuwe versie van de MARGIA CRETE vloer ontwikkeld, de XL versie. Deze vloer lijkt heel veel op de echte Ruys MARGIA granietvloer en is geschikt voor snelle renovatie. Deze nieuwe versie is met een grovere Ruys granietkorrel (1,0-3,0) als instrooimateriaal. Door gebruik te maken van een grovere granietkorrel is deze vloer nog meer antislip, dan de standaard MARGIA CRETE vloer met 1,0 mm graniet. 
Hein Steeman algemeen manager De Bedrijfsvloer

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Hein Steeman, algemeen manager De Bedrijfsvloer
Vorige Een parel: de 43 jaar oude MARGIA GRANIET vloer
Volgende De invloed van chemicaliën en temperaturen op de vloer