
De MARGIA CRETE XL vloer
De MARGIA CRETE XL vloer combineert de sterkte en antislip kwaliteiten van de MARGIA GRANIET en de vochtongevoeligheid, geringe laagdikte en een korte uithardingstijd van een pu cement vloer. Daarnaast is de MARGIA CRETE XL thermisch en chemisch resistent.
Een bedrijfsvloer die aan alle kwaliteitseisen voldoet, is van cruciaal belang in de voedselverwerkende industrie. Hygiëne, voedselveiligheid en antislip zijn essentiële aspecten in deze sectoren. In voedselverwerkende bedrijven werken medewerkers vaak onder vochtige omstandigheden omdat de werkvloer vaak nat is. Om de kans op bedrijfsongevallen als gevolg van een te gladde werkvloer te minimaliseren, is het uitermate belangrijk om te beschikken over een antislipvloer.
In samenwerking met Victor Elings van het gelijknamig vleesbedrijf in Andelst, hebben we een nieuwe versie van de MARGIA CRETE vloer ontwikkeld, de XL versie. Deze vloer lijkt heel veel op de echte Ruys MARGIA granietvloer en is geschikt voor snelle renovatie. Deze nieuwe versie heeft een grovere Ruys granietkorrel (1,0-3,0) als instrooimateriaal. Door gebruik te maken van een grovere granietkorrel is deze vloer nog meer antislip, dan de standaard MARGIA CRETE vloer met 1,0 mm graniet.

Vragen over de MARGIA CRETE XL vloer of onze andere oplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op
Hein Steeman, accountmanager