Ga naar content
Vorige Bouwen en renoveren: Veiligheid boven alles
Volgende Een functionele of een esthetische vloer?

Per september 2022 opent in Drachten een nieuwe vestiging van de Ruys Groep: Hendrik Ruys en Gert Siekmans bundelen de krachten en hebben RS Maatwerk opgericht. Vanuit het kantoor aan De Roef 20A te Drachten zal RS Maatwerk voortaan alle RVS vloertoebehoren gaan leveren en desgewenst monteren.

Alle gespecialiseerde bedrijven binnen de Ruys Groep bieden tezamen een bijzonder compleet aanbod, van vloertoepassingen tot vloertoebehoren. Al jaren werken Hendrik Ruys en Gert Siekmans samen om klanten de juiste, kwalitatief hoogwaardige afwateringssystemen te kunnen bieden. Beiden hebben brede ervaring op enerzijds het leveren van de goede vloer op de juiste plek en anderzijds het ontwerpen en leveren van RVS maatwerk. Die krachten worden nu gebundeld in een nieuwe onderneming: RS Maatwerk wordt dé specialist in RVS vloer toebehoren.

Afwatering, wandbescherming en stootpalen
Er zijn heel veel RVS putten en goten verkrijgbaar en even zoveel plinten, maar lang niet elk product is onverwoestbaar, voedselveilig of makkelijk te reinigen. Terwijl dit zeer essentiële voorwaarden zijn voor de afwatering en wandbescherming in de dranken- en voedselverwerkende industrie. De juiste producten zijn er zeker wel, maar lang niet altijd op de juiste maat. Of de detailleringen blijken tijdens de montage net niet goed te passen. Daar hebben Ruys en Siekmans nu samen de oplossing voor bedacht. RS Maatwerk gaat alle RVS vloertoebehoren, van afwateringssysteem tot wandbescherming met stootpalen aan toe, leveren op de juiste maat.

Voor elke situatie de beste oplossing
De partners weten precies wat er voor nodig is om tot het beste resultaat te komen. Passend bij het bedrijfsproces wordt een efficiënt werkend systeem geoffreerd, worden er tekeningen inclusief details geleverd, kan een afschot advies worden gemaakt en worden er eventueel alternatieven besproken om een compleet pakket te bieden. RS Maatwerk levert vervolgens - zoals de naam al zegt - alle producten precies op maat. Desgewenst kan ook de montage worden verzorgd.

Enthousiaste experts
Gert Siekmans, bekend van de roestvast stalen putten van Blücher, heeft al meer dan 20 jaar ervaring in RVS afwateringssystemen. En Hendrik Ruys, eigenaar van Ruys Vloeren en de Ruys Groep, heeft zich inmiddels al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in duurzame bedrijfsvloeren. “We weten precies wat er voor nodig is om de klant de best passende totaaloplossing te bieden”, legt Hendrik Ruys uit. “Deze konden we alleen met de voorhanden zijnde producten niet altijd op maat leveren. Daarom gaan we ze nu, als ze niet standaard op voorraad zijn, zelf maken.” Voor RS Maatwerk hebben de experts daarnaast Jesper Noordenbos aangetrokken om als commercieel medewerker de juiste ondersteuning te bieden.

Synergie in vloeren expertise
Met de komst van RS Maatwerk kunnen klanten bij nieuwbouw én renovatie rekenen op deskundige advisering en begeleiding voor de juiste RVS vloertoebehoren. Een mooie toevoeging aan het totaalpakket dat de Ruys Groep wenst te bieden.

Bel of mail Gert voor meer informatie

Gert Siekmans, directeur RS Maatwerk
Vorige Bouwen en renoveren: Veiligheid boven alles
Volgende Een functionele of een esthetische vloer?