Ga naar content
Vorige 'Wij nemen graag de verantwoordelijkheid'
Volgende Een parel: de 43 jaar oude MARGIA GRANIET vloer

De nieuwe productielocatie van Hessing Supervers komt qua omvang in de top 10 van de Ruys Groep. Qua omvang worden vaker hele grote projecten gemaakt, maar met alle detaillering en stootbanden, putten en voegloze vloerdilataties is dit een gigantisch en uitdagend project geweest. IndustrieBouw publiceerde er een mooi artikel over.

In totaal is er in de nieuwe locatie van Hessing Supervers 30.000 m2 high en medium care vloeren voor de productie- en opslagruimten gemaakt. Er zijn ook afschotvloeren, stootbanden, puten en voegloze dilataties verzorgd. In dat complete aanbod ligt de kracht van de Ruys Groep. 

''Het begint al in de ontwerpfase. We willen van de klant horen wat er gaat gebeuren op de vloer: wordt er geproduceerd, om wat voor producten gaat het, zijn er veel transportbewegingen, dat soort zaken'', legde Hendrik Ruys uit aan de redactie van IndustrieBouw. ''Omdat we 48 jaar ervaring in de levensmiddelenindustrie hebben, weten we heel goed wat er speelt en kunnen we een opdrachtgever helpen om de juiste keuzes te maken. Zo hebben we dat ook voor Hessing gedaan, in goed overleg met architect Martin van Santen.''

Lees hier het artikel over de bijdrage van Ruys in Industriebouw

Vorige 'Wij nemen graag de verantwoordelijkheid'
Volgende Een parel: de 43 jaar oude MARGIA GRANIET vloer