Ga naar content
Vorige Geef bacteriën geen kans
Volgende 30.000 m2 vloeren voor Hessing Supervers

FOOD Locaties Nederland is een offline en online communicatieplatform waarop de foodsector, overheden en vastgoedprofessionals communiceren over vestigingslocaties voor de voedselverwerkende industrie. In de nieuwste uitgave geven we uitleg over ons probleemoplossend vermogen. 

In de markt komt het helaas voor dat partijen naar elkaar wijzen als er bij aanleg of renovatie een vloerproboleem ontstaat. ''Precies daarom nemen wij graag de volledige verantwoordelijkheid voor het complete vloerwerk'', legde Hendrik Ruys - algemeen directeur van de Ruys Groep - uit aan de redactie van FOOD Locaties Nederland. ''Om dat goed te kunnen doen, hebben we letterlijk alle disciplines in huis. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, we leveren turn-key. Van wapening tot en met plinten, putten, goten en wandbescherming. En natuurlijk alles dat er onder zit. Laten we zeggen alles tot kniehoogte.''

Lees hier het volledige artikel

Groepsfoto Ruys Groep
Vorige Geef bacteriën geen kans
Volgende 30.000 m2 vloeren voor Hessing Supervers