Ga naar content
Vorige Tips voor de aardappelverwerkende industrie
Volgende 'Wij nemen graag de verantwoordelijkheid'

De Ruys Groep en renovatiespecialist Jackit zorgen samen voor een antibacteriële en hygienische basis als totaaloplossing voor nieuwbouw en renovatie onder meer bij voedingsbedrijven, laboratoria en grootkeukens. Het vakblad Voedingsindustrie wilde weten hoe de Ruys Groep en Jackit als partners bacteriën geen kans geven. 

Jack Pluim, eigenaar van Jackit, is exclusief partner van Sealwise. Dit zijn duurzam, gerecyclede pvc-wandpanelen, die 100% waterdicht zijn en volgens wetenschappelijke tests op de toplaag 99,8% virussen zoals Sars CoV-2 en MERS CoV doodt. In combinatie met een naadloze, dampdichte, vloeistofdichte, chemisch bestendige en makkelijk schoon te maken gietvloer met een naadloze holle plint zorgt dit voor een hygiënisch geheel. 

Via een bekende architect kreeg De Bedrijfsvloer - onderdeel van de Ruys Groep - samen met Jackit onlangs een mooie, nieuwe opdracht: de renovatie van een kantorengebouw van zes verdiepingen met op iedere verdieping een laboratorium. Daar wilde de redactie van Voedingsindustrie meer over weten. Vloerendokter Herman Schrage van De Bedrijfsvloer heeft daarvoor eerst samen met de architect gekeken wat er voor de renovatie nodig was en welke toepassing iedere ruimte kreeg. De titel 'vloerendokter' kreeg Herman Schrage van klanten. Met 50 jaar ervaring weet hij namelijk altijd een oplossing te vinden. ''In ons plan van aanpak beschrijven wij de optimale vloer per ruimte én details zoals de locaties van putten, goten, plinten, stootbanden en naadloze vloerovergangen'', legt Hendrik Ruys, directeur Ruys Groep, uit. Ruys Groep is expert in efficiënte en duurzame vloeren en volgens Jackit de grootste in goede afschotvloeren.

Beeld: Cor Salverius Fotografie

Vorige Tips voor de aardappelverwerkende industrie
Volgende 'Wij nemen graag de verantwoordelijkheid'