Ga naar content
Vorige SR Vloeren schenkt therapeutische hangmatten aan een gezinshuis
Volgende Ruys Vloeren werkt al 20 jaar succesvol samen met Huuskes

Namens Ruys Groep zijn wij verheugd om u voor te stellen aan Robin Verschuren, onze nieuwe directeur bij AS Vloerwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat Robin een waardevolle aanwinst voor de Ruys Groep zal zijn en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking. 

Onder de vleugels van Arie Selbach zal Robin zich primair focussen op het onderhouden en uitbouwen van de relaties bij de NS en ProRail maar ook mogelijkheden onderzoeken op het gebied van circulariteit. 

''Met veel enthousiasme ga ik van start om de expansie van AS Vloerwerken vorm te geven. Ik kijk ernaar uit om innovatief en met veel inspiratie mee te bouwen aan een sterkere Ruys Groep en nieuwe mogelijkheden te verkennen''
Robin Verschuren, directeur bij AS Vloerwerken

In het verleden heeft Robin een eigen onderneming met kunstvloeren gehad en heeft de Ruys Groep leren kennen als erg dynamisch en innovatief en met veel efficiente toepassingen waarbij hij erg uitkijkt naar het leveren van zijn bijdrage hieraan. 

Wij wensen Robin een succesvolle en inspirerende periode binnen de Ruys Groep en kijken met vol vertrouwen naar de toekomst! 

Robin Verschuren directeur AS Vloerwerken

Maak kennis met Robin

Robin Verschuren, directeur AS Vloerwerken
Vorige SR Vloeren schenkt therapeutische hangmatten aan een gezinshuis
Volgende Ruys Vloeren werkt al 20 jaar succesvol samen met Huuskes