Ga naar content

MR Vloeren

Totaaloplossing in vloeren en aanverwante producten

De Ruys Groep zorgt voor de best passende totaaloplossing in verschillende industrieën door efficiënte en duurzame bedrijfsvloeren te adviseren en te realiseren.

Synergie in industriële vloeren

De juiste industrievloer is duurzaam, zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en draagt positief bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Natuurlijk is ieder bedrijf anders, hoe vindt u de vloer die aan uw eisen voldoet? De Ruys Groep luistert naar uw wensen en levert vervolgens vloeroplossingen op maat inclusief rvs-wandbescherming en rvs-afwatering. Van nieuwbouw tot renovatie en van esthetische kunststof- tot cementgebonden vloeren die altijd bij uw bedrijfsproces(sen) passen.

De Ruys Groep heeft een jarenlange reputatie van expertise in de voedselverwerkende industrie waar hoge eisen aan de vloer worden gesteld. Vele klanten werken al decennia lang dagelijks intensief op deze kwaliteits-vloeren waarbij hygiëne, zware belasting, antislip en slijtvaste eigenschappen belangrijke pijlers zijn voor de perfecte vloeroplossing.

Kort gezegd hoe meer eisen aan de vloer worden gesteld en hoe te ruiger men op de vloer te werk gaat, des te beter komen de vloeren van de Ruys Groep tot zijn recht. Doordat de vloeren niet alleen strak ogen, maar ook veilig en praktisch zijn, leveren wij een indrukwekkend visitekaartje af voor uw bedrijf.

Dankzij ons advies en praktische oplossingen komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij werken efficiënt en doelgericht waardoor onze vloeroplossingen direct aansluiten bij uw verwachtingen. Zoals onze slogan zegt: ‘de juiste vloer op de juiste plek’.

Over ons

Het gezicht van de Ruys Groep is Hendrik Ruys die door zijn jarenlange expertise in de vloeren- en afbouwsector zijn sporen heeft verdiend in de vloerenwereld. Samen met Edwin Slingerland, Jean-Claude de Maaijer en Hein Steeman vormt dit viertal een sterk team dat garant staan voor kennis en ervaring op het gebied van kwalitatieve, hoogwaardige vloeren.

De specialisten van de Ruys Groep realiseren al sinds 1974 unieke bedrijfsvloeren. Deze jarenlange ervaring en het continue innovatie proces heeft het totale productaanbod binnen de Ruys Groep sterk vergroot. De voordelen van onze vloeren zijn ook bekend bij internationale voedselverwerkende bedrijven. Al jaren leveren wij kwalitatieve bedrijfsvloeren in landen zoals België, Duitsland, Amerika, Spanje, Rusland, Italië en Noord-Afrika.

Heeft u vragen of wensen, neem gerust contact met ons op.