Ga naar content

Vlees

In de vleesindustrie draait het om hygiëne, voedselveiligheid en antislip. De bedrijfsvloer moet passen binnen de vochtige omstandigheden waarin wordt gewerkt en bestand zijn tegen bijtende stoffen zoals bloed en vetzuren die vrijkomen tijdens de vleesproductie. De Ruys Groep voorziet u van een industrievloer die hygiënisch, bacterievrij, slipvast is en veiligheid garandeert.  

Vis

Bij het verwerken van vis is er een hoge kans op besmettingen en wordt er vaak met zoutoplossingen gewerkt, waardoor het tegengaan van bacterievorming een belangrijke rol speelt. Een goede hygiëne en voedselveilige vloer zijn daarom belangrijke vereisen aan de industrievloer in de visindustrie. Doordat er veel met water en ijs wordt gewerkt en er intensief intern transport plaatsvindt, is ook antislip en de juiste afwatering onmisbaar. De Ruys Groep adviseert op basis van uw bedrijfsproces en voorziet u van de juiste industrievloer! 

Aardappel, groente, fruit

Bij de verwerking van groenten en fruit komen agressieve sappen vrij die de industrievloer enorm belasten. Intensief verkeer brengt door de lading veel mechanische belasting op de vloer waardoor wrijving onstaat. Een slijtvaste, sterke en antislip vloer maar vooral een voedselveilige werkomgeving is ontzettend belangrijk. Door onze jarenlange ervaring in de voedselindustrie weet de Ruys Groep onder welke invloeden de industrievloer moet functioneren en bieden u graag de gewenste vloeroplossing!

Brood & Banket

In de brood- en banketsector is een schone én veilige vloer onmisbaar. De Ruys Groep kan hierin voorzien! In beide sectoren wordt de vloer intensief gebruikt en schoongemaakt. Bij de productie van zowel brood als banket is door het verwerken van halffabricaten het uitglijdgevaar groot, dus een antislip is belangrijk. Daarnaast is er vaak sprake van sterke temperatuurwisselingen (oven & koeling) en veel intensieve transportmiddelen van bijvoorbeeld broodkarren, waar een bedrijfsvloer tegen bestand moet zijn.

Zuivel

De zuivelindustrie omvat de producenten van zowel boter en kaasproducten als de brede schaal van melk zoals melk, melkpoeder, ijs, yoghurt en vla. De bedrijfsvloer in deze industrie moet niet alleen antislip en eenvoudig te reinigen zijn, maar ook bestand zijn tegen de melkzuren die vrijkomen en de sterke temperatuurschommelingen die plaatsvinden. 

Dranken & Conserveren

De Ruys Groep heeft jarenlange ervaring in het leggen van vloeren bij de producenten van conserven, bier en frisdranken. Bij al deze producenten is het belangrijk om een hoge mate van antislip en hygiëne te waarborgen. Een droge voedselindustrie met een andere vloerbelasting maar waar kwaliteit net zo belangrijk is. Een kwalitatieve bedrijfsvloer die wij ethetisch kunnen verfraaien is wat de Ruys Groep naast de sterke industrievloeren voor transport- en expeditieruimtes deze producenten kunnen aanbieden.

Overig Food

Bij de Ruys Groep verleggen wij onder andere vloeren bij producenten en verwerkers van maaltijden, noten, pindakaas, chocolade, sauzen en kruiden. Hier is vooral de voedselveiligheid en hygiëne van de vloer van groot belang, dus een vloer die eenvoudig te reinigen is én waar de afwatering juist wordt geplaatst zijn onmisbaar. Daarnaast moet de vloer bestand zijn tegen zowel de zware chemische (schoonmaakmiddelen) als mechanische belasting door machines en transportverkeer in de productieprocessen.

Zware industrie

In de afgelopen jaren heeft de Ruys Groep al veel vloeren in de zware industrie verlegd. Een uitzonderlijke sector door de enorme belastingen die op de bedrijfsvloer plaatsvinden. Zware machines die zich voortbewegen, agressieve vloeistoffen uit het afval die zich in de industrievloer willen bijten. De omstandigheden zijn intens maar zijn een uitkomst voor de industrievloeren die wij voor deze industrie aanbieden. Het zegt wat als de industrievloeren van de Ruys Groep het al dan liggende asfalt vervangen! 

Distributie & Opslag

In de distributie- en opslagsector wordt er dag in, dag uit gereden met heftrucks, palletwagens, karren, vrachtwagens en overige transportmiddelen. Een slijtvaste en sterke industrievloer is in deze sector onmisbaar. Vanwege de inzet van o.a. AGV's bieden wij ook een vloeroplossing in de supervlakke variant. Kortom: de Ruys Groep kan u voorzien van een bedrijfsvloer met al deze kenmerken, zodat u veilig en efficiënt kunt werken in de distributie- en opslagsector.

Automotive

De automotive bestaat uit meerdere soorten onderdelen zoals showrooms, garages, autofabrikanten, auto- en truckwasstraten en parkeergarages. De eisen die deze bedrijven aan de vloer stellen liggen sterk uiteen maar waar de Ruys Groep een passende vloeroplossing voor heeft. In autogarages belasten oliën en zware voorwerpen de bedrijfsvloer en in een showroom is esthetica erg belangrijk en ondervindt de showroomvloer invloeden van mogelijke weekmakers uit banden. In auto- en truckwasstraten is de vloer constant nat en is het belangrijk dat de vloer antislip en slijtvast is en in parkeergarages bieden wij het totale vloerenpakket wat onder andere het aanbrengen van de vloer en functionele vloermarkeringen bestaat. 

Utiliteit

Utiliteit is een verzamelnaam voor verschillende overige bedrijven in verschillende branches. Daarom is er in veel gevallen advies op maat nodig om de passende bedrijfsvloer voor uw bedrijfsprocessen te kunnen plaatsen. Zo stelt de farmaceutische industrie bijvoorbeeld hele andere eisen aan de vloer dan de eisen die in een trafostation, laboratorium, school of treinstation aan de werkvloer worden gesteld. Afhankelijk van de productieruimte en functionaliteit van de vloer geeft de Ruys Groep advies op maat.