Ga naar content
Industriële bedrijfsvloer Ruys Groep

Totaal in industrie vloeren en aanverwante producten

De Ruys Groep zorgt voor de best passende totaaloplossing in verschillende industrieën door efficiënte en duurzame bedrijfsvloeren, afwatering en wandbescherming te adviseren en te realiseren.

Daarom kiest u voor Ruys Groep

Efficiënt
De vloeren van Ruys zijn een efficiënte investering volgens het ‘total cost of ownership’ principe waarbij de investering zich op termijn absoluut terugverdiend. Daarnaast zijn onze experts vanaf het begin van het nieuwbouw- of renovatietraject betrokken waardoor onnodige uitvoeringsproblemen worden voorkomen en hiermee onnodige kosten worden bespaard.
Duurzaam
De vloeren kennen door de specifieke eigenschappen een lange levensduur waarbij de vloer weinig onderhoud behoeft. Er worden enkel natuurlijke materialen gebruikt waardoor er geen schadelijke, chemische of giftige stoffen vrijkomen. Al onze vloeren voldoen aan de BREAAM certificering, waaronder de hoogste categorie: BREAAM Outstanding.
Pro-actief advies
Wij adviseren u actief in uw vloerkeuze maar ook op het gebied van afwatering en wandbescherming. Voor elke te verwachten belasting bieden wij een oplossing. Met behulp van onze expertise, ervaring en adviserende rol draagt de Ruys Groep zorg voor de juiste vloer op de juiste plek waar de klant jarenlang zorgeloos op kan werken.
Nauwkeurige realisatie
De Ruys Groep wil vanaf het eerste moment bij eventuele nieuwbouw- of renovatieplannen van de klant betrokken zijn en onderscheid zichzelf door een breed totaalpakket aan te bieden. Doordat de vier specialisten als één werken, realiseren wij een nauwkeurige planning waar u op kunt vertrouwen. Ieder project is uniek en wordt met zorg doorlopen en opgeleverd.
De vloerenleggers van de Ruys Groep

Synergie in industriële vloeren

De juiste industrievloer is duurzaam, zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Natuurlijk is ieder bedrijf anders, dus hoe vindt u de vloer die aan uw eisen voldoet? Wij luisteren naar uw wensen en leveren vervolgens vloeroplossingen op maat, inclusief wandbescherming, afwatering en vloeiende vloerovergangen.

De juiste vloer op de juiste plek

De Ruys Groep heeft een jarenlange reputatie van expert in de voedselverwerkende industrie, waar hoge eisen aan de vloeren worden gesteld. Vele klanten werken al decennialang dagelijks intensief op deze kwaliteitsvloeren waarbij hygiëne, zware belasting, antislip en slijtvaste eigenschappen belangrijke pijlers zijn voor de perfecte vloeroplossing. Dit houdt kort gezegd in: hoe meer eisen aan de vloer worden gesteld en hoe ruiger men op de vloer te werk gaat, des te beter komen de vloeren van de Ruys Groep tot zijn recht. Doordat de vloeren niet alleen strak ogen, maar ook veilig en praktisch zijn, leveren wij een indrukwekkend visitekaartje af voor uw bedrijf. Wij werken efficiënt en doelgericht, waardoor onze vloeroplossingen direct aansluiten bij uw verwachtingen. Zoals onze slogan zegt: ‘de juiste vloer op de juiste plek’. 

Industriële bedrijfsvloer AGF

Branches waar de Ruys Groep actief in is

De Ruys Groep onderscheidt zich van concurrenten door mee te denken met de klant, deze van passend advies te voorzien en het gehele vloerproces vanaf de ondervloer tot de gehele vloerafwerking te realiseren. Onderdeel van het totaalpakket/advies is het bepalen van een passend afschotplan, zodat wij met de speciale Ruys afschotvloer een plasvrije werkvloer garanderen bij de klant. Door dit unieke aanbod van specialistisch vloerenwerk zijn wij al jaren een bekende vloerenpartij binnen de vlees-, AGF- en vissector.

Een greep uit onze referenties

logo Stedin
logo Urk Export
logo Bakkerij Bacu
logo St vd Brink
logo Het Urker Zalmhuys
logo Group of Butchers
logo Asca
logo Attero
logo Compaxo
logo Smit & Zoon
logo Van Loon Group
logo Bresc
logo ArtEZ
logo Scania
logo Smurfit Kappa
logo Enexis
logo Trivium Packaging
logo Yellow Chips
logo Smeets
logo Pepsico
lgo VS Apple Industries B.V.
logo J.A. ter Maten B.V.
logo Oceanco
logo Huuskes
lgo Two Chefs Brewing
logo GETEC park emmen
logo Innocent
logo Weidenaar
logo Westfort Vleesproducten
logo VanDrie Group
logo van de Brug
logo ProRail
logo Volvo
logo Roodenrijs
logo Euroma
logo BeterKip
logo Verstegen
logo van Melik
logo Pali Group
logo Postuma
logo Ruitenberg
logo Zijerveld
logo Cor Voet B.V.
logo VDL
logo GoodLife foods
logo LambWeston
logo Rimboesauzen
logo Nieuwenhuijse
logo Koppejannoten
logo Visser chocolade
logo Remkes
logo Renolit
logo Ozgazi
logo Bonfait
logo Klaver Kaas
logo Simons
logo Esro Food Group
logo Elburg Foods
logo Plaza Foods
logo Van Rooi Meat
logo DSM